Jídelní lístek - denní menu

 

Na týden od 13.8.  do 17. 8. 2018
 

          

MENU 1 - 79,-  MENU 2 - 95,- MENU 3 - 120,-

    ROZVOZ – 82,-

POZOR TENTO TÝDEN OMEZENÝ VÝBĚR MENU !!!

 

 

Pondělí:                   VÝVAR S RÝŽÍ A HRÁŠKEM alergen 1,9

  1. FRANKFURTSKÁ PEČENĚ, TĚSTOVINY  1,9  
  2. ZELENINOVÝ SALÁT S KUŘECÍM MASEM, DRESING  7
  3. SMAŽ. VEPŘ. ŘÍZEK, VAŘENÉ BRAMBORY, OBLOHA 1,3,7,12

       

Úterý:                                ZELENINOVÁ   1,9

  1. ZEPEČENÁ VEPŘOVÁ KOTLETA, VAŘENÝ BRAMBOR  1
  2. ZELENINOVÝ SALÁT S KUŘECÍM MASEM, DRESING  7

3) SMAŽ. VEPŘ. ŘÍZEK, VAŘENÉ BRAMBORY, OBLOHA 1,3,7,12

 

 

Středa:             VÝVAR S MASEM A NUDLEMI   alergen 1,3,9

1) PEČENÁ KRKOVICE, HOUSKOVÝ KNEDLÍK  1,3,7

2) ZELENINOVÝ SALÁT S KUŘECÍM MASEM, DRESING  7

3) SMAŽ. VEPŘ. ŘÍZEK, VAŘENÉ BRAMBORY, OBLOHA 1,3,7,12

 

Čtvrtek:                        PÓRKOVÁ 1,3,9

  1. VEPŘOVÝ ZÁVITEK, RÝŽE  1
  2. ZELENINOVÝ SALÁT S KUŘECÍM MASEM, DRESING  7

    3) SMAŽ. VEPŘ. ŘÍZEK, VAŘENÉ BRAMBORY, OBLOHA 1,3,7,12

 

Pátek:                              1,9

  1. VEPŘOVÁ SMAŽENÁ KAPSA, MAČKANÉ BRAMBORY,OKUREK
  2. ZELENINOVÝ SALÁT S KUŘECÍM MASEM, DRESING  7
  3. SMAŽ. VEPŘ. ŘÍZEK, VAŘENÉ BRAMBORY, OBLOHA 1,3,7,12

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

                                                                 MENU  20 - 24.8.2018

MENU 1 - 79,-  MENU 2 - 95,- MENU 3 - 120,- ROZVOZ – 82,-

POZOR TENTO- TÝDEN OMEZENÝ VÝBĚR MENU !!!

 

Pondělí:                           FAZOLOVÁ alergen 1,9

  1. SMAŽENÝ KUŘECÍ RÍZEK, VAŘENÉ BRAMBORY,OKUREK 1,3,7,12  
  2. ZELENINOVÝ SALÁT S VEPŘOVÝM  GYROSEM , DRESING  7
  3. SMAŽ.HERMELÍN S VÝSOČINOU, VAŘENÉ BRAMBORY,TATARKA 1,3,7,12

       

Úterý:                     ČESNEKOVÁ S KAPÁNÍM  1,9

  1. PŘÍRODNÍ VEPŘOVÝ PLÁTEK, RÝŽE, SALÁT   1
  2. ZELENINOVÝ SALÁT S VEPŘOVÝM GYROSEM, DRESING  7

3) SMAŽ. HERMELÍN S VÝSOČINOU, VAŘENÉ    BRAMBORY,TATARKA 1,3,7,12

 

Středa:                      UZENÁ S KROUPAMI   alergen 1,9

1) KUŘECÍ STROGANOV, TĚSTOVINY  1,3,7

2) ZELENINOVÝ SALÁTS VEPŘOVÝM GYROSEM, DRESING  7

3) SMAŽ. HERMELÍN S VÝSOČINOU, VAŘENÉ BRAMBORY,TATARKA 1,3,7,12

 

Čtvrtek:                      VÝVAR S MASEM A NUDLEMI  1,3,9

  1. KOPROVÁ OMÁČKA, VAŘENÉ MASO, HOUSKOVÝ KNEDLÍK 1,3,7
  2. ZELENINOVÝ SALÁT S VEPŘOVÝM GYROSEM , DRESING  7

    3) SMAŽ. HERMELÍN S VÝSOČINOU, VAŘENÉ BRAMBORY,TATARKA 1,3,7,12

 

Pátek:                         FRANKFURTSKÁ S PÁRKEM  1,9

  1. PEČENÉ KUŘE, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY,OKUREK 1
  2. ZELENINOVÝ SALÁT S VEPŘOVÝM GYROSEM , DRESING  7
  3. SMAŽ. HERMELÍN S VÝSOČINOU, VAŘENÉ BRAMBORY,TATARKA 1,3,7,12

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ALERGENY OBSAŽENÉ V JÍDLE, JSOU ŘÁDNĚ ZAPSANÉ A SOUPIS JE K NAHLÉDNUTÍ U SERVÍRKY NA BARU V RESTAURACI.
ZMĚNA JÍDEL V MENU VYHRAZENA !!!

Odpovědná vedoucí Danuše Kadeřábková

Stálý jídelní lístek.pdf (5,58Mb)

Klikněte zde pro úpravu nadpisu

Klikněte zde pro úpravu textu.