Jídelní lístek - denní menu

 

Na týden od 14. 5. do 18. 5. 2018
 

            MENU 1,2 - 79,-  MENU 3 – 89,- MENU 3 - 120,-

Pondělí:                   PÓRKOVÁ   alergen 1,9

  1. ROZTROUŠENÝ PTÁČEK, RÝŽE 1,3
  2. SMAŽENÝ HERMELÍN, VAŘENÝ BRAMBOR, TATARKA 1,3,12
  3. ZELENINOVÝ SALÁT S VEPŘOVÝM GYROSEM, DRESING

 4) VEPŘOVÝ FLAMENDR, HRANOLKY 1,9

               

Úterý:                      KMÍNOVÁ S VEJCI 1,3,9

  1. VEPŘOVÉ VÝPEČKY, ŠPENÁT, VAŘENÝ BRAMBOR  1
  2. ŠPAGETY PO UHLÍŘSKU ( SLANINA,VEJCE)  1,3
  3. ZELENINOVÝ SALÁT S VEPŘOVÝM GYROSEM, DRESING
  4. VEPŘOVÝ FLAMENDR, HRANOLKY 1,9
  5.  

Středa:                        ČOČKOVÁ  alergen 1,9

1)  VEPŘOVÉ MASO NA ŽAMPIONECH, TĚSTOVINY, KOMPOT 1

2)  PŘÍRODNÍ KUŘECÍ PLÁTEK, RÝŽE  1

3) ZELENINOVÝ SALÁT S VEPŘOVÝM GYROSEM, DRESING

4) VEPŘOVÝ FLAMENDR, HRANOLKY 1,9

 

Čtvrtek:                 VÝVAR S DROBENÍM  alergen 1,3,9

1) JÁTROVÁ OMÁČKA, HOUSKOVÝ KNEDLÍK 1,3

2) ŠULÁNKY S MAKEM,CUKREM A MÁSLEM 1,3,7

3) ZELENINOVÝ SALÁT S VEPŘOVÝM GYROSEM, DRESING

4) VEPŘOVÝ FLAMENDR, HRANOLKY 1,9

 

Pátek:                     ZELNÁ S UZENINOU alergen 1,7

  1. MYSLIVECKÉ ŘÍZEČKY, MAČKANÉ BRAMBORY S MÁSLEM 1,3,7
  2. DRŮBEŽÍ RIZOTO, SÝR, OKUREK 1

    3) ZELENINOVÝ SALÁT S VEPŘOVÝM GYROSEM, DRESING

   4) VEPŘOVÝ FLAMENDR, HRANOLKY 1,9

 

 

 

 

 

ALERGENY OBSAŽENÉ V JÍDLE, JSOU ŘÁDNĚ ZAPSANÉ A SOUPIS JE K NAHLÉDNUTÍ U SERVÍRKY NA BARU V RESTAURACI.
ZMĚNA JÍDEL V MENU VYHRAZENA !!!

Odpovědná vedoucí Danuše Kadeřábková