Jídelní lístek - denní menu

 

Na týden od 25. 6. do 29. 6. 2018
 

            MENU 1,2 - 79,-  MENU 3 – 89,- MENU 4 - 120,-

 

Pondělí:                       KVĚTÁKOVÁ   alergen 1,7,9

  1.  KUŘECÍ ZAPÉKANÉ ŠUNKA,SÝR, VAŘENÝ BRAMBOR  1,7
  2. DUŠENÁ MRKEV, VEJCE, BRAMBOR 1,3,
  3. ZELENINOVÝ SALÁT SE SÝREM A VEJCEM, DRESING

4) VEPŘOVÝ FLAMENDR, BRAMBORÁČKY  1,9

             

Úterý:                        ČOČKOVÁ   1,9

  1. VEPŘOVÉ MASO NA HOUBÁCH, RÝŽE  1
  2. HONZOVY BUCHTY S POVIDLÍM   1,,3,7
  3. ZELENINOVÝ SALÁT SE SÝREM A VEJCEM, DRESING

4) VEPŘOVÝ FLAMENDR, BRAMBORÁČKY  1,9

 

Středa:                        KMÍNOVÁ S VEJCI  alergen 1,3,9

1) MASO V KAPUSTĚ, VAŘENÝ BRAMBOR 1

2) ZAPÉKANÉ TĚSTOVINY, OKUREK 1,3,7

3) ZELENINOVÝ SALÁT SE SÝREM A VEJCEM, DRESING

4) VEPŘOVÝ FLAMENDR, BRAMBORÁČKY  1,9

 

Čtvrtek:              VÝVAR S JÁTROVÝMI KNEDLÍČKY  alergen 1,9

1) VEPŘOVÉ VÝPEČKY, ZELÍ, KNEDLÍK 1,3

2) ŠPAGETY PO MILÁNSKU, SÝR 1,7

3) ZELENINOVÝ SALÁT SE SÝREM A VEJCEM, DRESING

4) VEPŘOVÝ FLAMENDR, BRAMBORÁČKY  1,9

 

Pátek:                     ZELENINOVÁ alergen 1,9

 1) HOLANDSKÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKUREK 1,3,7,12

 2) VAJEČNÁ OMELETA SE ŠPENÁTEM, VAŘENÝ BRAMBOR 1,3

 3) ZELENINOVÝ SALÁT SE SÝREM A VEJCEM,DRESING

4) VEPŘOVÝ FLAMENDR, BRAMBORÁČKY  1,9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ALERGENY OBSAŽENÉ V JÍDLE, JSOU ŘÁDNĚ ZAPSANÉ A SOUPIS JE K NAHLÉDNUTÍ U SERVÍRKY NA BARU V RESTAURACI.
ZMĚNA JÍDEL V MENU VYHRAZENA !!!

Odpovědná vedoucí Danuše Kadeřábková

Stálý jídelní lístek.pdf (5,58Mb)

Klikněte zde pro úpravu nadpisu

Klikněte zde pro úpravu textu.